Hoppa till sidans innehåll

Matnyttig domarfortbildning

14 FEB 2015 17:58
Det blev en trevlig och givande domarfortbildning i Skara i lördags. Fortbildningen samlade nio deltagare från klubbar i Västra Götaland samt från Jönköpings AK.
  • Skapad: 14 FEB 2015 17:58

Patrik Helgesson från Landskrona var anlitad som kunnig kursinstruktör och såg som sådan till att deltagarna fylldes med många nya kunskaper.

 

Bland annat gicks nya regler från IWF igenom berörande lyftarens klädsel och övrig utrustning, där har det blivit en hel del nya direktiv. Diskussioner kring hur man ska locka nya domare till kåren hölls och vi fördjupade oss också i tävlingsvågsproblematiken. Avslutningsvis tittade vi på utvalda lyft från internationella mästerskap och diskuterade bedömningen av de samma.

 

Kjell Lindholm Skara arrangerade fortbildningen med beröm godkänt och fick sin duktiga dotter till hjälp. Mycket god mat och bra anordnat i största allmänhet!

 

Samtidigt som fortbildningen hölls så passade delar av STF:s styrelse på att genomföra ett strategimöte i rummet intill. Ordförande Eva Helgesson hade följt med maken Patrik till Skara och mötte upp med Kjell-Åke Johansson och Magnus Kjellgren. Säkerligen togs det många kloka beslut.

 

VGTF vill tacka alla deltagare för visat intresse samt rikta ett stort tack till Patrik och Kjell för en väl genomförd fortbildning!

Skribent: Rickard Fransson

  

Info om coronaviruset

STF:s Årsmöte

 

 Aktuella kurser

Eleiko

 Våra projekt


Aktuella tävlingar

Tävlingsstopp fram till och med 31/12  
   
   

 Ufonden

NTF

 

Postadress:
Västra Götalands TF
Henrik Söderström, Domprostegatan 25B
532 31 Skara

Kontakt:
Tel: 0705118261
E-post: This is a mailto link

Se all info