Hoppa till sidans innehåll

Ny ordförande i VGTF

05 APR 2014 11:44
På VGTF´s årsmöte valdes Henrik Söderström till ny ordförande
  • Skapad: 05 APR 2014 11:44

Västra Götalands Tyngdlyftningsförbunds årsmöte hölls på Vara Folkhögskola den 3 april. Närvarade gjorde representanter för Marks TK, Borås AK, TLK Lidköping och Skara AK samt VGTF´s styrelse. Kvällen inleddes med en lättäten och god smörgåstårta i folkhögskolans matsal och fortsatte sedan med själva årsmötet i en av lektiossalarna.

Inför mötet hade ordförande Roland Källström aviserat att han inte ställer upp för omval, detsamma hade också viceordförande Lennart Jarhult gjort. Valberedningen föreslog Henrik Söderström, Skara som ny ordförandekandidat samt Kjell Lindholm, också Skara som ny ledamot i styrelsen. Årsmötet nöjde sig med de föreslagna kandidaterna som kunde väljas enhälligt. Övriga ledamöter i det gångna årets styrelse kunde väljas om.

Henrik och Kjell hälsades varmt välkomna till styrelsen av mötesordförande Roland Källström och de övrigt närvarande. Innan det var dags för Roland att lämna över klubban till Henrik så ville Kjell-Åke Johansson å styrelsens vägnar särskilt tacka Roland för lång och trogen tjänst i förbundet, ett trettiotal år varav de flesta som ordförande. Kjell-Åke föreslog dessutom att Roland skulle utses till hedersordförande i VGTF, ett förslag som årsmötet enhälligt röstade igenom!

Erik Uddebom, som lämnade styrelsen för ett år sen, utsågs till hedersledamot.

Henrik Söderström tog emot klubban och tackade för förtroendet och kunde därefter avsluta årsmötet 2014.

Efter avslutat möte blev det kaffe och kaka som i likhet med arrangemanget i stort hade anordnats av folkhögskolelärare Samuel Björk med förträfflighet.

 

Roland_Henrik

Roland Källström lämnar med varm hand över ordförandeklubban till Henrik Söderström. Foto Kjell-Åke Johansson.

Skribent: Rickard Fransson

  

Info om coronaviruset

STF:s Årsmöte

 

 Aktuella kurser

Eleiko

 Våra projekt


Aktuella tävlingar

Tävlingsstopp fram till och med 31/12  
   
   

 Ufonden

NTF

 

Postadress:
Västra Götalands TF
Henrik Söderström, Domprostegatan 25B
532 31 Skara

Kontakt:
Tel: 0705118261
E-post: This is a mailto link

Se all info