Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från STF


Landskrona AK bjuder in till junior-SM i Puls Arena den 4-5 december 2021.
 
Olofströms Fritidsklubb arrangerar ungdoms-SM i Dannfältshallen den 30-31 oktober. Arrangören vill tipsa om att att det finns varm lunch, toast, korv och fika att köpa. Betalning med swish eller kontant.
 
Tävlingarna genomfördes under tiden 16-21 oktober med ett antal fina resultat av de svenska deltagarna.
 
Här kommer resultaten från Allsvenska serien som avgjordes den 13-24 oktober.
 

Elitserieresultat omg 2

(2021-10-24 21:47)
Här kommer det preliminära resultatet för elitserien.
 
Olofströms Fritidsklubb arrangerar ungdoms-SM i Dannfältshallen den 30-31 oktober. Nu med justerad startlista.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundets sportchef Mats Lindqvist har tagit ut truppen till årets Nordiska Mästerskap för seniorer i Köpenhamn den 12-14 november.
 
Här kommer tävlingsdatum för elitserieföreningarna.
 
Sedan ett antal år tillbaka har Svenska Tyngdlyftningsförbundet tagit bort kostnaden för nya ungdomslicenser under sista kvartalet, oktober-december.
 
Olofströms Fritidsklubb arrangerar ungdoms-SM i Dannfältshallen den 30-31 oktober. Anmäl lyftare till tävlingen senast den 18 oktober.
 
SM i Halmstad avslutades på bästa sätt. Stefan Ågren satte personligt rekord med fyra kg i ryck, tre kg i stöt och 12 kg totalt. Han har numera nordiskt och svenskt rekord i båda delgrenarna och totalt.
 
Den andra SM-dagen i Halmstad innehöll flera rekordförsök och ett svenskt och nordiskt rekord i stöt av Sörby BoIS Daniela Gherman i 64 kg-klassen. Även fyran från OS i Tokyo, Patricia Strenius, visade klassen under dagen.
 
På lördagen fortsatte SM i Eleiko Sport Center med herrarnas 73 kg-klass där Viktor Ahlm, HAK Greppet, och Oskar Stillman, Visby AK tampades om gulden.
 
Som vi väntat. Äntligen är SM i tyngdlyftning igång. På fredagen inleddes tävlingarna i Eleiko Sport Center med flera svenska och nordiska rekord.
 
Fredagen den 8 oktober till och med söndagen den 10 oktober arrangeras SM i tyngdlyftning i Eleikos lokaler i Halmstad. Här kommer tider, startlistor och information om tävlande.
 

  

Senior-SM 2021 i Halmstad

STF:s förbundsmöte

 

 Aktuella kurser

Eleiko

 Våra projekt


Aktuella tävlingar

13-24/10 Allsvenska serien
16-24/10 Elitserien
30-31/10 Ungdoms-SM

 Ufonden

NTF

 

Postadress:
Västra Götalands TF
Tomas Pettersson, Lars Kaggsgatan 97
504 43 Borås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@vgtf.se

Se all info